Terug naar nieuwsoverzicht

Accessibility zoekt voorzitter Raad van Toezicht

Accessibility zoekt per direct een voorzitter voor de Raad van Toezicht. Aan de vooravond van een grote stap voorwaarts die Accessibility als expertisecentrum voor ICT-toegankelijkheid gaat maken, zoeken we een ervaren bestuurder die onze ambitie deelt en helpt vorm te geven.

Bent u de strateeg met inzicht in maatschappelijke ontwikkelingen die zijn kennis, ervaring en netwerk in wil zetten voor ICT-toegankelijkheid voor mensen met een functiebeperking? Of kent u iemand die aan dat profiel voldoet, neem dan contact met ons op.

Lees meer informatie en bekijk het volledige functieprofiel. Update: de inschrijving is per 10 december 2015 gesloten.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.