Terug naar nieuwsoverzicht

Ruben Baumgarten nieuwe directeur Accessibility

Met ingang van eind mei is Ruben Baumgarten bij Stichting Accessibility aangesteld als interim directeur. Ruben volgt Marcel Sturkenboom op, die per 1 april directeur is geworden van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie.

Ruben BaumgartenRuben heeft een medisch-inhoudelijke en wetenschappelijke achtergrond en veel management- en veranderkundige ervaring. Hij zal Accessibility in 2015 begeleiden bij de voorgenomen transformatie naar een sociale onderneming met een meer eigenstandige positie.

Accessibility is in 2001 door Bartiméus opgericht om de toegankelijkheid te verbeteren van internet en andere digitale media voor iedereen en met name voor mensen met een visuele beperking. Met een veranderende markt is een meer ondernemende vorm van organiseren nodig om bij te kunnen blijven dragen aan de maatschappelijke missie: het verbeteren van de toegankelijkheid van ICT. Ze zal dit blijven doen als een zelfstandig organisatie die haar ambitie waar gaat maken in verbinding met de stichting en de vereniging Bartiméus.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.