Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwjaarsevenement 2015

Op 8 januari 2015 organiseren we met Internet Society Nederland en ruim 30 andere organisaties uit de Nederlandse internetwereld het jaarlijkse traditionele internet-nieuwjaarsevenement. Dit jaar in de Tolhuistuin in Amsterdam.

2015 Internet New Year's EventOp 8 januari 2015 organiseert Internet Society Nederland weer samen met meer dan dertig organisaties uit de Nederlandse internetwereld het jaarlijkse traditionele internetnieuwjaarsevenement. Dit jaar vindt het geheel plaats in de Tolhuistuin in Amsterdam, dichtbij het EYE Filminstituut. Deze locatie is vanwege de ligging vlakbij Amsterdam CS ook heel goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Het jaarlijkse Internet New Year's Event brengt vrienden en collega's uit alle hoeken van de Nederlandse internetgemeenschap samen - van webstandaarden, internet security, accessibility en front-end design, tot en met digitale burgerrechten, onderzoeksnetwerken en registries.

We zorgen voor een smakelijke buffet, inspirerende lichting talks, het altijd interessante Voorzittersdebat, de uitreiking van de ISOC.nl Internet Innovatie Award voor het beste internet- initiatief van 2014, de Internetvrijheidquiz door Bits of Freedom, een jobcorner en nog veel meer.

Meer informatie en inschrijven via de ISOC website.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.