Terug naar nieuwsoverzicht

Marcel Sturkenboom is nieuwe directeur Accessibility

Met ingang van 1 oktober is Marcel Sturkenboom bij Stichting Accessibility aangesteld als interim directeur voor een periode van zes maanden.

Marcel SturkenboomMarcel Sturkenboom volgt Henk van de Beld op, die sinds 2007 de stichting leidde en in het najaar van 2014 afscheid heeft genomen.

Marcel heeft een aansprekende staat van dienst als (verander)manager, bestuurder en adviseur en zal Accessibility de komende maanden begeleiden bij de voorgenomen transformatie naar een maatschappelijke onderneming.

Accessibility is in 2001 door Bartiméus opgericht om  de toegankelijkheid te verbeteren van internet en andere digitale media voor iedereen, inclusief mensen met beperkingen. Met een veranderende markt is een meer ondernemende vorm van organiseren nodig om bij te kunnen blijven dragen aan de maatschappelijke missie: het verbeteren van de toegankelijkheid van ICT.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.