juli 2014

Blijf op de hoogte van alles op het gebied van toegankelijkheid. Hier vindt u het laatste nieuws over Stichting Accessibility en toegankelijkheid in het algemeen. Deze informatie kun je ook bekijken via onze RSS Feed. Meer nieuws en informatie over Accessibility? Volg ons via Twitter.

31 juli 2014 W3C - World Wide Web Consortium Logo

Denk mee over toegankelijkheidstechniek

Jaarlijks wordt de technische documentatie die hoort bij WCAG 2.0 aangepast aan de laatste internetontwikkelingen. Tot 12 augustus a.s. is een geüpdate document beschikbaar voor publieke consultatie. Dit is jé kans als webexpert om je stem te laten horen en de toepassingen voor toegankelijk internet mede vorm te geven!

Lees verder over 'Denk mee over toegankelijkheidstechniek'
21 juli 2014 Ontwikkelaars aan het werk op de Accessibility GameJam

Accessible Game Jam groot succes

"Ontwikkel in 24 uur een game die rekening houdt met mensen met een beperking", dat was de opdracht van de eerste Accessibility Game Jam. Op 12 en 13 juli kwamen in Utrecht 24 uur lang 20 mensen bij elkaar om in een race tegen de klok toegankelijke computerspellen te ontwikkelen.

Lees verder over 'Accessible Game Jam groot succes'
10 juli 2014 Eric Velleman

W3C publiceert evaluatiemethodologie WCAG-EM

Vandaag heeft het W3C de Website Accessibility Conformance Evaluation Methodology (WCAG-EM) gepubliceerd. Dit is een methodologie voor het evalueren van complete websites. Eric Velleman van Stichting Accessibility is editor van het document.

Lees verder over 'W3C publiceert evaluatiemethodologie WCAG-EM'
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.