Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwjaarsbijeenkomst 2014

Om het nieuwe jaar goed te beginnen nodigen we je graag uit om op donderdag 9 januari 2012 de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst te bezoeken, die we organiseren samen met meer dan 20 nationale en internationale organisaties uit de internetwereld.

2014 Internet New Year's EventInmiddels een gevestigde traditie: om het nieuwe jaar goed te beginnen nodigen meer dan twintig nationale en internationale organisaties uit de internetwereld je uit voor hun gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 9 januari 2014. Tijdens de avond zelf zijn er parallel aan het grootschalige 'social event' ook de nodige inhoudelijke activiteiten, waaronder het traditionele voorzittersdebat. en een aantal interessante 'lightning talks' (zie hieronder).

Je bent welkom vanaf 17:45 uur, dan staat er een buffet klaar. Er wordt rekening gehouden met vegetariers. We blijven tot 23.00 uur open.

Locatie: Felix Meritis

De bijeenkomst wordt gehouden in Amsterdam in Felix Meritis, Keizersgracht 324 (routebeschrijving). Een prachtig historisch gebouw met een enorme culturele, wetenschappelijke en politieke geschiedenis dat in 2013 haar 225-jarig jubileum heeft gevierd, onder meer als voorloper van het Concertgebouw. De delen van het pand die we gebruiken zijn goed toegankelijk, ook voor rolstoelgebruikers.

Lightning talks

We hebben zoals altijd weer een prachtig inhoudelijk programma, waarin je in sneltreinvaart de laatste ontwikkelingen uit de verschillende geledingen van de internetgemeenschap te horen krijgt. Dit jaar zijn dat:

 • prof. dr. Erik Huizer: 'Rebuilding Internet Hardware'
 • Iljitsch van Beijnum: 'Grootte van IP-pakketten'
 • Peter Olsthoorn: 'Internetpioniers in Nederland'
 • Vasilis van Gemert: 'Creating for the web'
 • Wilfred Nas: 'Responsive Web Design'
 • Tjarda de Haan: 'De reconstructie van De Digitale Stad'
 • Dr. Steven Pemberton: 'The true cost of content'
 • Ante Wessels (Vrijschrift): 'Investor-to-state dispute settlement'
 • Saul Ibarra - 'Building an Open Source VoIP hardware phone'
 • Micky van Zeijl - 'Sw4rtzshield'

Meer informatie en inschrijven

Meer informatie en inschrijven kan via het inschrijfformulier op isoc.nl. 

Tags:
Categorie:
Nieuws
 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.