Terug naar nieuwsoverzicht

HeareApp genomineerd voor Accenture Innovatie Award

De HeareApp is uit meer dan 950 concepten genomineerd voor de Accenture Innovation Award. De app is een van de zes genomineerden in de categorie Health and Public Service. Met de HeareApp kan iedereen nu zelf online 3d audio routes maken en delen met anderen. 

Foto van blauwe tulp en accenture innovation awards logoAl zeven jaar is de Blauwe Tulp dé felbegeerde hoofdprijs van de Innovation Awards. Tijdens het hoofdevenement reiken onafhankelijke vakjury’s de Blauwe Tulp uit aan de meest innovatieve producten, diensten en verdienmodellen uit de Nederlandse markt. De ingeschreven concepten worden beoordeeld op innovativiteit, succes en potentie en zijn onderverdeeld in vijf industrieën. 

HeareApp is door de vakjury geselecteerd uit een totaal van meer dan 950 concepten. De jury bestaat uit een mix van professionals die werkzaam zijn in het bedrijfsleven en de overheid. De juryleden zijn goed thuis in innoverend Nederland binnen de industrie waartoe ze behoren. 

Meer informatie over de HeareApp

 

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.