Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwjaarsbijeenkomst 2012

Om het nieuwe jaar goed te beginnen nodigen we je graag uit om op donderdag 12 januari 2012 de gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst te bezoeken, die we organiseren samen met meer dan 20 nationale en internationale organisaties uit de internetwereld.

Nieuwjaarsbijeenkomst in Felix Meritis in Amsterdam

2012 Internet New Years EventDe lokatie is het sfeervolle Felix Meritis in Amsterdam. Van e-infrastructuur tot .nl, van digitale burgerrechten tot en met digitale certificaten, van toegankelijkheid tot hosting providers - iedereen doet mee. En er is genoeg te bespreken, want het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest voor het internet. De discussie rondom netneutraliteit, de teloorgang van DigiNotar, het opraken van IPv4.

Je bent welkom vanaf 17.45 uur, tot ongeveer 23.00 uur. We hebben een smakelijk buffet klaarstaan. Als je lid ben van Internet Society, of geinteresseerd bent in wat de vereniging volgend jaar wil bereiken (en hoe je daar zelf deel van kunt uitmaken) dan kun je naar de ledenvergadering tussen 18.30-19.00 uur. Tijdens de avond zelf zijn er parallel aan het grootschalige 'social event' ook de nodige inhoudelijke activiteiten. We hebben lightning talks vanaf 19.00 uur, en het traditionele voorzittersdebat begint om 20.00 uur. Deze onderdelen vinden in een aparte zaal plaats vlakbij de hoofdruimte, zodat je ook gewoon kunt blijven netwerken zonder verstoring.

champagneflesDit jaar is er een informele programmacommissie in het leven geroepen (Fons Kuijk, Sandra Gijzen, Mirjam Kuehne, Cees de Laat, Michiel Leenaars en Romeo Zwart) om het programma voor de Lightning talks vorm te geven. We nodigen iedereen binnen de Nederlanse internetgemeenschap uit om ons hun voorstellen voor lezingen en presentaties te sturen - liefst zo snel mogelijk - zodat we de aanwezigen op 12 januari het beste programma ooit kunnen voorschotelen. Stuur je ideeën voor 14 december a.s. naar de programmacommissie.

Inschrijven

Inschrijven kan via het Inschrijfformullier Nieuwjaarsbijeenkomst op de RIPE website.

Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden in Felix Meritis in Amsterdam.

Meer informatie

Indien u vragen heeft, neem contact op met Michiel Leenaars of met Sandra Gijzen.

Organisatie

Aan het event nemen de volgende organisaties deel:

 • Internet Society
 • RIPE NCC
 • Open Domein
 • nlnet Foundation
 • Vereniging ISP Connect Nederland
 • Amsterdam Internet Exchange
 • W3C Benelux kantoor
 • Terena
 • NLnet Labs
 • SIDN
 • vrijschrift.org
 • HXX
 • Het Nieuwe Stemmen
 • Bits of freedom (verdedigt digitale burgerrechten)
 • NLUUG
 • Gridforum Nederland
 • OpenDocSociety
 • Stichting Accessibility
 • Surfnet
 • EGI
 • CMG
 • Free knowledge institute

ISOC RIPE NCC Vereniging Open Domein Stichting NLnet ISPconnect AMS-ix W3C Benelux TERENA NLnet Labs SIDN Vrijschrift Stichting Hxx Het Nieuwe Stemmen Bits of Freedom NLUUG Gridforum.nl OpenDoc Society Accessibility.nl Surfnet BV EGI NLCMG Free Knowledge Institute

Tags:
Categorie:
Nieuws
 • Delen op Facebook
 • Delen op Twitter
 • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.