Terug naar nieuwsoverzicht

Brochure ter ondersteuning van hoger onderwijs

Brochure van Surffoundation biedt hogescholen en universiteiten aanknopingspunten voor een beleidsmatige aanpak van het verbeteren van digitale toegankelijkheid.

Surffoundation schreef de brochure ‘Digitale toegankelijkheid – wat levert het mijn instelling op?’. De brochure biedt hogescholen en universiteiten aanknopingspunten voor een beleidsmatige aanpak van het verbeteren van digitale toegankelijkheid.

Rapport Surffoundation - Digitale Toegankelijkheid in het Hoger OnderwijsDigitale toegankelijkheid in het hoger onderwijs omvat  de toegankelijkheid  websites, leeromgevingen, studie-informatiesystemen en digitaal studiemateriaal. Eind vorig jaar voerde stichting Accessibility een monitor uit naar de stand van zaken van de toegankelijkheid. Dat was naar aanleiding van het besluit om toegankelijkheid in de accreditatiewet op te nemen.

Download de brochure "wat levert het mijn instelling op" vanaf de website van surffoundation.

Lees meer en download het onderzoeksrapport naar de toegankelijkheid van websites, studie-informatiesystemen en mobiele applicaties van het hoger onderwijs via de pagina: http://www.accessibility.nl/algemeen/publicaties/digitaletoegankelijkheid.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.