Terug naar nieuwsoverzicht

Online Toegankelijkheid op 24 november

Op donderdag 24 november organiseren Stichting Accessibility en The Internet Academy het congres 'Online Toegankelijkheid'. Op dit congres zullen diverse onderwerpen aan de orde komen met als centraal thema Toegankelijkheid: rendement voor iedereen.

Nationaal Congres Online ToegankelijkheidInspirerende sprekers uit de top van de overheid en het bedrijfsleven zullen u meenemen in hun ambitie het rendement op hun ICT en dienstverlening te vergroten door te streven naar innovatie voor iedereen.

Interesse? Noteer 24 november 2011 dan alvast in uw agenda!

Meer informatie is binnenkort te vinden op de website www.congrestoegankelijkheid.nl

Gerelateerd

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.