Terug naar nieuwsoverzicht

Donner komt met resultaatverplichting: eind 2012 alle websites drempelvrij

Minister Donner heeft zijn plannen bekend gemaakt rond de overheidsbrede implementatieagenda voor dienstverlening en e-overheid (i-NUP). 

Minister DonnerDe i-NUP plannen zijn in een aanbiedingsbrief naar de Tweede Kamer gestuurd. In dit document staat de resultaatsverplichting dat alle gemeenten moeten zorgen dat hun website eind 2012 voldoet aan minimale eisen van webrichtlijnen (waarmerk drempelvrij zonder ster) en 1 januari 2015 volledig (3 sterren Waarmerk Drempelvrij). Bij niet nakomen van de verplichting worden via een algemene maatregel van bestuur verplichtingen aan gemeenten opgelegd.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.