Terug naar nieuwsoverzicht

W3C lanceert HTML5 logo

HTML5 logoW3C heeft enkele dagen geleden het HTML5 logo onthuld. Hiermee willen zij 'early adopters' aanmoedigen HTML5 te gebruiken en dit te laten zien. Het nieuwe logo toont bezoekers dat een website gebruik maakt van (delen van) HTML5, CSS, SVG, WOFF en andere technieken om moderne webapplicaties te maken.

Op de fraai vormgegeven homepage van het logo (Engels) kunnen webbouwers een HTML5-badge maken om op hun website te plaatsen. Daarnaast staat er een galerij van websites die het logo gebruiken, kan je er gratis HTML5-stickers krijgen, t-shirts kopen en nog veel meer. Het HTML5 logo is beschikbaar onder een Creative Commons 3.0-licentie, zodat designers het naar hun specifieke wensen kunnen aanpassen.

W3C heeft ook direct een pagina met veelgestelde vragen over het HTML5 logo (Engels) toegevoegd. De liefhebbers lezen ook even de pagina met meer informatie over html(Engels).

Stuur een link naar je nieuwe HTML5 pagina met logo naar info@accessibility.nl. Zorg wel even dat je pagina voldoet aan de nieuwe richtlijnen voor toegankelijkheid.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.