Terug naar nieuwsoverzicht

SNSbank wint SIDN Award

SNS Bank heeft tijdens het Jaarcongres van ECP-EPN in het Circustheater te Scheveningen de SIDN Internet Award ontvangen voor haar internet bankieren website. Ze ontvingen de prijs in de categorie iedereen online. SNS internetbankieren is 100 procent drempelvrij. De website werkt daarmee voor iedereen, zelfs voor mensen die (tijdelijk) blind zijn of wat slechter zien.

Peter Eikelboom van SNSbank nam de prijs in ontvangst. SNSbank is de eerste bank die internetbankieren volledig drempelvrij heeft gemaakt en hoopt dat andere banken en instellingen het voorbeeld zullen volgen. De jury roemde het werk van SNSbank als verrassend en innovatief.

Wij feliciteren SNSbank met deze Award en hopen natuurlijk van harte dat ook de andere banken internetbankieren drempelvrij zullen maken.

Voor meer informatie over drempelvrij toetsing en hoe u zelf de website kun checken kunt u terecht op:
http://www.accessibility.nl/toetsing
Meer over de SIDN Award op: de website van SIDN.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.