Terug naar nieuwsoverzicht

Cap100 ontvangt Drempelvrij logo

De website van CAP100 is een initiatief van de Lucille Werner Foundation om 100 talenten met een handicap onder de aandacht te brengen van het bedrijfsleven en vice versa. De site is in de huidige opzet volledig drempelvrij verklaard. Wij feliciteren Cap100 met het behalen van het drempelvrij certificaat.

(bron: www.cap100.nl) Waarom CAP100? ‘CAP’ refereert aan het woord ‘handiCAP’ maar ook aan het Engelse woord ‘CAPability’, ‘100’ verwijst naar 100 mensen met een lichamelijke handicap die de spil van het project zijn. Door o.a. een community te creëren op deze website wil de Foundation bewerkstelligen dat mensen met een lichamelijke handicap in contact komen met het bedrijfsleven en dat 100 high potentials met een handicap een plek op de arbeidsmarkt vinden.

Het project wordt gedragen en ontwikkeld door de LWF in samenwerking met 10 toonaangevende bedrijven. De start van het project vindt plaats op 15 november met een spetterende kick-off (bedrijvendag).

Het project CAP100 wil het vergemakkelijken dat mensen met een lichamelijke handicap daadwerkelijk de stap zetten te solliciteren en zich thuis voelen in de gevonden werkkring. Echter ook dat organisaties in het bedrijfsleven met enthousiasme mensen met een lichamelijke handicap aantrekken en hen de mogelijkheden bieden om een succesvolle carrière op te bouwen.

Stichting Accessibility sponsort de Foundation met de toetsing voor het waarmerk drempelvrij.nl

Meer informatie:

www.cap100.nl

Zelf ook de website laten toetsen? Ga naar ons opgave formulier en laat je website ook checken op drempelvrij.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.