Terug naar nieuwsoverzicht

Aanmelding gestart voor Seminar WCAG 2.0

Internet Society, W3C Benelux en Stichting Accessibility organiseren op 16 december a.s. van 10:00-14:00 uur een seminar over WCAG 2.0 in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag. Wat hebben we aan die vernieuwde W3C standaard? Wat brengt het ons? Hoe verschilt deze met de oude? Wat betekent de nieuwe versie voor internationale- en Nederlandse wet- en regelgeving? Op deze vragen zal een aantal sprekers uit binnen- en buitenland u bijpraten. Daarnaast zal een vertegenwoordiger van het Web Accessibility Iniative (WAI) van W3C uitgebreid ingaan op deze vernieuwde standaard.

Leden van ISOC, W3C en klanten van Stichting Accessibility ontvangen 50% korting op de toegangsprijs van 195 Euro. Inmiddels is de aanmelding geopend.

> Meer informatie en aanmelden voor de seminar

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.