Terug naar nieuwsoverzicht

Game Accessibility website uitgeroepen tot nummer 4 in de wereld

Onze Game Accessibility Website heeft de 4e plaats in de lijst van 100 beste websites voor gamers die blind zijn. We haalden de 7e plaats binnen in de categorie 50 beste websites voor mensen met een motorische beperking. De organisatie 7-128 games onderzocht in totaal 180 genomineerde websites op toegankelijkheid, informatie, actualiteit en belangrijkheid.

vier pixel achtige poppetjes die die mensen met een beperking voorstellen7-128 Games onderzocht meer dan 180 game websites in drie categorieen:

  • - Websites voor gamers die blind zijn. De winnaar in deze categorie is PCSGames (www.pcsgames.net). Audyssey (www.audyssey.org) is tweede en onze goede vrienden van www.audiogames.net zijn derde geworden.
  • - Websites voor gamers die een motorische handicap hebben. In deze categorie is One Switch (www.oneswitch.org.uk) de terechte winnaar. Wij hebben daar de zevende plaats gehaald.
  • - Websites voor gamers die doof zijn. Deze categorie is gewonnen door DeafGamers (www.deafgamers.com). In deze categorie wordt trouwens ook de Game Accessibility website genoemd in de lijst van websites die te belangrijk zijn om te overzien.

We hopen natuurlijk dat we volgend jaar nog beter scoren, maar we zijn er ook best wel trots op dat we dit met ons forum hebben bereikt. We bedanken dan ook iedereen die een bijdrage levert aan het forum en die helpt om de website op orde te houden.

Een gedetailleerde lijst is beschikbaar op de 7-128 website: www.7128.com.

Meer informatie over onze projecten: www.accessibility.nl/algemeen/projecten

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.