Terug naar nieuwsoverzicht

Webrichtlijnen Quickscan voor NUP

Veel overheidsorganisaties zijn zich in het kader van het Nationaal Uitvoerings Programma (NUP) aan het voorbereiden om in oktober 2010 aan de webrichtlijnen te kunnen voldoen. Op veler verzoek hebben we een Quickscan ontwikkeld waarmee u een goede nulmeting in handen heeft om de impact op de website(s) van uw organisatie vast te stellen. Met ons rapport in de hand en in samenspraak met uw webbouwer kunt u vervolgens de benodigde verbeteracties uitzetten.

Neem voor meer informatie contact met ons op: info@accessibility of 030-2398270

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.