Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwjaarsreceptie Accessibility

Op 15 januari 2009 organiseert Accessibility.nl samen met een groot aantal andere internet- en ICT-gerelateerde organisaties in Amsterdam een gezamenlijke nieuwjaarsreceptie om 2009 feestelijk in te luiden. Met meer dan twintig deelnemende organisaties over de volledige breedte van de Nederlandse internetgemeenschap - van hackers tot hosters, van clouds tot accessibility, van digitale certificaten naar digitale burgerrechten - is het een niet alleen een mooie gelegenheid om bij te praten met oude vrienden, collega's en relaties, maar ook om nieuwe contacten op te doen die zich bezig houden met uithoeken van het internet waar u nog minder bekend mee bent. En natuurlijk om het belang van goede accessibility binnen de Nederlandse internetwereld breder zichtbaar te maken.

Locatie: Felix Meritis, keizersgracht 324, Amsterdam.
Tijd: Van 18.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Deelnemende organisaties zijn o.a.:
Internet Society Nederland, RIPE NCC, AMS-ix, Terena, Vereniging Open Domein, ISPconnect, Dutch Hosting Provider Association, Accessibility.nl, W3C Benelux, Gridforum.nl, OpenDoc Society, SURFnet, SELF, CAcert, SIDN, NLnet, NLnet Labs, Oophaga, HXX/HAR2009, Bits of Freedom a.i., Free Knowledge Institute, en Vrijschrift.

Registreren

Registratie is gesloten. Meer dan 300 !! mensen bezochten onze gezamenlijke nieuwjaarsreceptie. Iedereen hartelijk dank voor de komst en een heel goed jaar gewenst!

Events, debat en lightning talks

Tijdens de avond zelf zijn er parallel aan het social event ook de nodige inhoudelijke activiteiten, onder meer de presentatie van de Nederlandse genomineerden van de World Summit Awards en een voorzittersdebat met aansprekende namen als Bert Bakker, Jan Willem Broekema, prof. Bert-Jaap Koops en Daniel Karrenberg onder leiding van Tom Kok (voorzitter voorzitter.nl en oud-voorzitter Internet Society Nederland). Daarnaast lightning talks van onder meer Dick Bulterman (W3C), dr. Ivan Herman (W3C), Arjen Kamphuis (HXX), Tom Peelen (OpenDoc Society), Steven Pemberton (W3C), Eric Velleman (Accessibility.nl), Ruud Vriens en Annemarie Zielstra (Nationale Infrastructuur Cyber Crime).

Eric Velleman, Stichting Accessibility.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.