Terug naar nieuwsoverzicht

Eerste site die 100% voldoet aan webrichtlijnennorm

De Regelingenbank van gemeente Stadskanaal voldoet 100% aan de webrichtlijnennorm van het Waarmerk drempelvrij.nl

Al twee en een half jaar publiceren de juristen van de gemeente Stadskanaal de verordeningen van de gemeente online in hun Regelingenbank (www.regels-stadskanaal.nl). Als een van de eersten deden zij mee met een project van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, waarmee alle regelgeving in Nederland in onderlinge samenhang online wordt gepubliceerd

Niet alleen daarmee liep Stadskanaal voorop, ook wat betreft de toegankelijkheid behoort de Regelingenbank tot de top. Al tweemaal mochten ze in Stadskanaal een prestigieuze internationale Award in ontvangst nemen; vorige week kwam de inspectieafdeling van de Stichting Accesibility tot het oordeel dat de regelingenbank de eerste Nederlandse website is die volgens de nieuwe kwaliteitsregeling voor 100% voldoet aan de Webrichtlijnennorm voor overheidssites.

Accessibility feliciteert Koen Willems, initiatiefnemer, applicatieontwikkelaar en sinds kort ook raadsgriffier bij de gemeente Stadskanaal van harte met dit geweldige resultaat.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.