Terug naar nieuwsoverzicht

Eerste bibliotheek-website drempelvrij

Sinds dinsdag 8 juli, na een drempelvrij inspectie door Stichting Accessibility, is de website van Bibliotheek Leidschendam-Voorburg (BLV), www.bibliotheeklv.nl, drempelvrij verklaard. Daarmee is het de eerste site van de bibliotheken in Nederland die het Waarmerk drempelvrij.nl draagt.

Bibliotheek Leidschendam-Voorburg hecht grote waarde aan een website die voor iedereen toegankelijk is en heeft de site daarom laten bouwen door TiDi Graphics. Daarnaast heeft de Groningse automatiseerder Huysmans en Kuypers, de bouwer van het catalogussysteem Bicat dat door de bibliotheek gebruikt wordt, ook de nodige aanpassingen uitgevoerd aan de zoekmachine.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.