Terug naar nieuwsoverzicht

Leer zelf video online zetten volgens de W3C en Webrichtlijnen

Screenshot van Flash player met captions en audio description knoppen en alternatieven op kennisnet Een training over het online zetten van video volgens de W3C (drempelvrij) en webrichtlijnen. Waarom en hoe dat moet, dat laten we je niet alleen zien maar mag je ook zelf doen.

In een speciale training/workshop/Masterclass vertellen experts je niet alleen hoe het moet, maar helpen ze je ook op weg om het zelf toe te passen. Een complete cursus in 1 dag. We laten je zien hoe je video online zet die voldoet aan de W3C en Webrichtlijnen en ook nog toegankelijk is voor ouderen en mensen met een (tijdelijke) functiebeperking. Ze gebruiken daarvoor de speler van Jeroen Wijering die zelf aanwezig is om te vertellen hoe dat moet.

De training/workshop is op verzoek van de vele mensen die ons via mail, telefoon en vooral na de presentaties op Eduexchange en bij Kennisnet verzochten om meer uitleg en hulp bij het implementeren van online video met de Flash player en volgens de drempelvrij en Webrichtlijnennorm.

Meer informatie en opgave voor deze training.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.