Terug naar nieuwsoverzicht

Webwinkel herensokken.nl toegankelijk

Herensokken.nlHerensokken.nl is na Wehkamp.nl en Scapino.nl de derde webshop in Nederland die voldoet aan de richtlijnen van de Stichting Waarmerk drempelvrij.nl. Nu deze webshop aan de voorwaarden van de Stichting Waarmerk drempelvrij.nl voldoet is de website Herensokken.nl goed toegankelijk voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking zoals slechtzienden, blinden, doven of mensen met een verstandelijke of motorische handicap, maar ook bijvoorbeeld senioren.

Deze webshop voor heren-, maar ook voor damessokken, is een initiatief van Joos Lambrechtsen uit Utrecht. Al langer mag de webshop het Thuiswinkel Waarborg voeren. Het assortiment van Herensokken.nl omvat sokken van de toonaangevende kwaliteitsmerken Falke en Burlington. Bezoekers vinden op de site sokken voor dagelijks gebruik maar ook comfortabele ‘huis’sokken en speciale sokken voor wandelen en hardlopen. Bezoekers van de webshop kunnen een profiel aanmaken waardoor zij bij volgende bezoeken snel de sokken van hun keuze kunnen vinden.

Herensokken.nl richt zich in eerste instantie op consumenten die snel en gemakkelijk kwaliteitssokken willen bestellen, maar met dit keurmerk is de toegankelijkheid ook vergroot voor mensen met een beperking.

Bron: persbericht herensokken.nl (pers.herensokken.nl)

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.