Terug naar nieuwsoverzicht

Medewerkers Accessibility beginnen eigen blog

Als je meer dan 400 toetsingen per jaar uitvoert, onderzoek doet naar games, interaction design, educatieve ontoegankeljke software, meeschrijft aan de webrichtlijnen, drempelvrij en CEN standaarden, dan vraag je je weleens af waarom het Web nog steeds niet toegankelijk is. We geven ook nog hoorcolleges, hebben een lespakket, hebben op onze site stapels voorbeelden van hoe je de richtlijnen moet toepassen en dat doen we al zeven jaar...helpt het?

Dat zijn we natuurlijk aan het uitzoeken. Maar in de tussentijd willen we u graag trakteren op onze ervaringen op het internet. Een aantal van onze medewerkers zijn namelijk echte ervaringsdeskundigen op dit terrein en zullen hun avonturen, ergernissen en meer beschrijven. Een aantal mensen zullen we ook benaderen om een tijdlang het blog bij te houden en hun ervaringen met ons te delen. Hun ervaringen zullen weer worden meegenomen in het werk dat wij doen en in de voorlichting die we geven.

Ga naar de blog

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.