Terug naar nieuwsoverzicht

Accessibility op de IBC Beurs

Accessibility staat de komende week op de IBC Beurs in de RAI in Amsterdam.

IBC logo IBC Beurs is de grootste jaarlijks terugkerende Europese vakbeurs voor media-, video- en broadcastingprofessionals. Deze beurs vindt dit jaar plaats van 7 t/m 11 september in de RAI in Amsterdam.

Liberty Global, de moedermaatschappij van onder andere UPC en Chellomedia, heeft ons uitgenodigd van hun stand gebruik te maken om onszelf en onze samenwerking te presenteren. Wij nodigen u van harte uit ons te bezoeken.

Op de beurs presenteren wij o.a. het gebruikersonderzoek dat we samen met Viziris uitvoerden naar de gebruikersvriendelijkheid van het digitale TV platform van UPC. Tegelijk vragen we aandacht voor toegankelijkheid van nieuwe digitale media voor mensen met een functiebeperking, de Webrichtlijnen en het Waarmerk drempelvrij.nl.

Wij hebben een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar. Wilt u van de gelegenheid gebruik maken ons te bezoeken op de beurs, neemt u dan contact met ons op via het secretariaat: 030-2398270

Wij nodigen u van harte uit ons te bezoeken op de stand van Liberty Global, Hal 1, Stand 439.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.