Terug naar nieuwsoverzicht

Jacko van Dijk Stimuleringsprijs voor ICT projecten

Bron: Website van Visio

In Nederland worden jaarlijks tientallen ICT projecten uitgevoerd die de mogelijkheden voor ouderen en mensen met een verstandelijke, motorische of visuele beperking vergroten. Het blijft echter moeilijk om voldoende financiële middelen te vinden voor deze relatief kleine doelgroep. Daarom heeft Visio de Jacko van Dijk Stimuleringsprijs in het leven geroepen. Deze prijs, bestaande uit duizenden euro’s aan producten en diensten, wordt uitgereikt aan een innovatief ICT project voor mensen met een beperking. De uitreiking vindt plaats op donderdag 14 september aanstaande tijdens de Visio Netwerkdag ICT Projecten (NICTP2006).

Inschrijven voor de Jacko van Dijk Stimuleringsprijs is nog mogelijk tot woensdag 6 september aanstaande via de website van de Netwerkdag ICT Projecten 2006. Hier is tevens uitgebreidere informatie te vinden over de inschrijvingseisen, beoordeling en prijzen.

De Jacko van Dijk Stimuleringsprijs is vernoemd naar Jacko van Dijk (1973 - 2005), die jaren werkte aan een toegankelijke wereld voor mensen met een beperking. Zijn energie als ambassadeur van Drempels Weg en account manager bij Mediamaal was een stimulatie tot innovatie voor velen. In de vorm van een prijs met zijn naam hoopt Visio nieuwe ICT projecten voor mensen met een beperking te stimuleren en inspireren.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.