Terug naar nieuwsoverzicht

Workhop over toegankelijkheid in Brussel en Riga

Als voorbereiding op de Ministeriele conferentie in Riga over elektronische toegankelijkheid voor iedereen wordt op 25 april in Brussel een Workshop georganiseerd voor belanghebbenden. Shaping eInclusion in Europe. Iedereen kan daar zijn of haar bijdrage leveren aan de toekomst van digitale toegankelijkheid voor iedereen, inclusief mensen met een functiebeperking en senioren. Er is aandacht voor gebieden zoals best-practice, onderzoek, bewustwording, verspreiding van kennis, wet- en regelgeving etc.

Accessibility neemt op verzoek van het Ministerie van EZ (op eigen kosten) deel aan de delegatie naar Riga en de voorbereidingen in Brussel. Dat doen we in de hoop dat we daar kunnen meehelpen om elektronische toegankelijkheid op de agenda te krijgen en te houden. Als u ons iets mee wilt geven, neem dan contact op, stuur een email of neem ook gewoon deel aan de conferentie in Riga.

De Riga Ministeriele Conferentie is de opstap naar het 2008 eInclusion initiative van de Europese Commissie.

Wilt u actief meedoen, ga dan naar:
http://europa.eu.int/information_society/policy/accessibility/eincl/policy/2006-04ws/index_en.htm

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.