Terug naar nieuwsoverzicht

SNS Bank introduceert sprekende digipas

SNS Bank introduceert als eerste bank in Nederland de sprekende digipas, een apparaat waarmee men veilig kan internetbankieren en -beleggen. Met de introductie van de sprekende digipas wordt het zelfstandig regelen van bankzaken via de pc volledig mogelijk voor de ongeveer 625.000 Nederlandse blinden en slechtzienden.

SNS Bank heeft deze week overeenstemming bereikt met producent VASCO Data Security om het prototype voor de sprekende pas ook daadwerkelijk te produceren. De pas is naar verwachting begin juni beschikbaar. Blinden en slechtzienden betalen slechts de kosten voor een 'gewone' digipas, 12,50 euro. De meerprijs is voor rekening van SNS Bank. De sprekende digipas past in het streven van SNS Bank om "zelfredzaamheid" te bevorderen. De dienstverlening is, naast persoonlijk, ook sterk op toegankelijkheid gericht.

Lees het volledige persbericht SNS Bank introduceert sprekende digipas.

Gerelateerd

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.