Terug naar nieuwsoverzicht

Sudoku voor blinden

Sudoku is het grootste puzzel-fenomeen sinds jaren en wordt al de "Rubiks kubus van de 21ste eeuw" genoemd. Elke dag maken steeds meer mensen kennis met de puzzels in kranten, tijdschriften en op het internet. Daarom heeft AudioGames.net een dynamische en toegankelijke versie gemaakt van dit uitdagende spel!

Sudo-San is geheel toegankelijk voor blinde speler en is - naast een visuele interface- voorzien van een uitgebreide auditieve interface. De gids en trainer is Grootmeester San (ookwel Sudo-San). Zijn stem loodst de gamer door het spel heen.
Sudo-San helpt door de inhoud van de rijen, kolommen en vierkanten te vertellen. Het spel is voorzien van adaptieve achtergrondgeluiden en muziek. Deze geluiden veranderen geleidelijk, naarmate het spel vordert en informeren dus over de vorderingen. De muziek, stemmen en geluidseffecten kunnen afzonderlijk uitgeschakeld worden, afhankelijk van de voorkeur van de speler.

Wie verslaat Grootmeester San? (Gratis online Shockwave game, Engelstalig).

Speel nu Sudoku op de website www.audiogames.net.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.