Terug naar nieuwsoverzicht

Record aantal bezoekers startersdagen KvK

De Startersdag van de Kamer van Koophandel trok dit jaar ook weer een record aantal bezoekers. In totaal 38.000 waarvan ongeveer 2300 in Utrecht. De hoge opkomst weerspiegelt de trend van het groeiend aantal startende ondernemers waarvan velen het internet gebruiken of gaan gebruiken. Een goede gelegenheid dus om aandacht te vragen voor kwaliteit en toegankelijkheid van websites.

Op uitnodiging van de Kamer van Koophandel in Utrecht hebben wij een stand opgezet over toegankelijkheid. Daar hebben we informatiebladen uitgedeeld met tips om snel je site te onderzoeken op kwaliteit en toegankelijkheid. Er was zoveel belangstelling dat er tussentijds bijgedrukt moest worden.

Op 1 december aanstaande wordt in samenwerking met de Kamer van Koophandel Utrecht dan ook een gratis seminar gegeven. Onderwerp is het checken en verbeteren van de kwaliteit en toegankelijkheid van je website.

Sites die voldoen aan de eisen werken beter in verschillende browsers en apparaten zoals pda's en telefoontjes. Daarnaast zijn goede sites vaak ook beter te vinden in zoekmachines. Tevens zijn ze flexibeler en meestal goedkoper in onderhoud en beheer. Bijkomend voordeel is dat sites die voldoen aan de kwaliteitseisen vaak ook veel beter zijn voor mensen met een functiebeperking en senioren. Belangrijke zaken voor een ondernemer. Een interessante bijeenkomst dus waar voldoende ruimte is voor eigen vragen.

Meer informatie over het seminar bij de KvK Utrecht over het checken en verbeteren van de kwaliteit en toegankelijkheid van je website (1 december 2005 van 19.00 tot 21.00 uur).

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.