Terug naar nieuwsoverzicht

Gratis seminar over kwaliteit websites bij KvK

Op 1 december aanstaande is er een gratis seminar over kwaliteit en toegankelijkheid van websites bij de Kamer van Koophandel in Utrecht. Een seminar waarin precies wordt uitgelegd wat je kunt doen om de kwaliteit en toegankelijkheid van je website te checken en te verbeteren.

Dat kan kosten besparen als het gaat om onderhoud, beheer en toegankelijkheid van je website. Het kan er ook toe leiden dat uw website beter te vinden is. Ook is er aandacht voor aanbestedingseisen als je besluit om de bouw uit te besteden aan anderen.

Sites die voldoen aan deze eisen werken beter in verschillende browsers en apparaten zoals pda's en telefoontjes. Daarnaast zijn goede sites vaak ook beter te vinden in zoekmachines. Tevens zijn ze flexibeler en meestal goedkoper in onderhoud en beheer. Bijkomend voordeel is dat sites die voldoen aan de kwaliteitseisen vaak ook veel beter zijn voor mensen met een functiebeperking en senioren. Belangrijke zaken voor een ondernemer. Een interessante bijeenkomst dus waar voldoende ruimte is voor eigen vragen.

Het seminar vindt plaats op donderdagavond 1 december 2005 van 19:00 uur tot 21:00 uur in het gebouw van de KvK in Utrecht. Deelname is gratis.

Opgeven voor het KvK seminar kan via de pagina met seminars.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.