Terug naar nieuwsoverzicht

MKB Seminar: een betere website voor hetzelfde geld

Kosten: gratis
Aanmelden: Niet meer mogelijk.
Programma: meer informatie over het seminar.

Tijdens deze bijeenkomst komen prominenten van diverse organisaties aan het woord om de maatschappelijke en bedrijfseconomische voordelen van een toegankelijke website toe te lichten. De middag staat onder leiding van dagvoorzitter Jan Terlouw.

Belangrijk onderdeel van deze bijeenkomst is een discussiepanel onder leiding van de heer Terlouw. Centraal staat de vraag of een toegankelijke website economische voordelen biedt voor organisaties in het MKB. Diverse invalshoeken worden besproken, waaronder die van webdesigners, banken, webwinkels, retailers, de overheid en belangenorganisaties.

Het seminar vloeit voort uit het toenemende belang van Internet in onze maatschappij. Het Internet heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van communicatiekanaal naar een verkoopkanaal van betekenis voor grote maar ook voor kleinere bedrijven. Qua mogelijkheden kunnen veel websites zich, dankzij de huidige technologie, moeiteloos meten met de fysieke winkel.

Toch stranden er dagelijks bezoekers 'op de stoep' van de digitale winkel. Dat komt vaak doordat de website niet toegankelijk en/of gebruiksvriendelijk is gebouwd. Voor de consument is dat geen ramp omdat de concurrent ook een website heeft. Maar de ondernemer loopt inkomsten mis omdat de website niet kan voldoen aan de behoefte van iedere, individuele klant. Een toegankelijke website is maatschappelijk verantwoord ondernemen én is return on investment.

Op het seminar zal Stichting Accessility een brochure uitdelen waarin dieper wordt ingegaan op het belang en de voordelen van een toegankelijke website.
Wanneer u niet aanwezig kunt zijn op het seminar bestaat wel de mogelijkheid om de brochure te bestellen. Bestel hier de brochure over het belang en de voordelen van internettoegankelijkheid.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.