Terug naar nieuwsoverzicht

Gratis iPod shuffle bij aanmelding Waarmerk drempelvrij*

iPod Shuffle De zomeractie is wegens succes verlengd! Iedereen die zich vanaf heden bij Accessibility aanmeldt en deelnemer wordt van het Waarmerk drempelvrij.nl een iPod shuffle cadeau. Nog een reden om te werken aan de toegankelijkheid van uw website en leuk voor de vakantie. Dus meldt u nu aan via het inschrijfformulier.

Een iPod shuffle is een digitale audio-speler van Apple. De iPod shuffle kan op de USB-poort van een computer worden aangesloten en met behulp van iTUnes kunnen er (muziek-)bestanden opgezet worden. De iPod shuffle speelt de nummers elke keer in andere volgorde af. De iPod shuffle is erg klein en schokbestendig en kan dus overal mee naar toe.

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door bol.com.

* Maximaal 1 iPod Shuffle per aangemelde site. Met deze aanbieding vervallen alle eerdere aanbiedingen. De aanbieding geldt tot 1 december 2005.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.