Terug naar nieuwsoverzicht

Training Webtoegankelijkheid Prioriteit 2

Op veler verzoek is een tweedaagse training opgezet over de 30 ijkpunten van prioriteit 2. Deze gaan verder waar het Waarmerk drempelvrij.nl stopt. Het gaat om 30 ijkpunten die internationaal zijn vastgelegd door het World Wide Web Consortium (W3C/WAI/WCAG 1.0). Websites die voldoen aan deze ijkpunten zijn vaak niet alleen veel toegankelijker, maar ook kwalitatief beter. In Europa wordt in wet- en regelgeving steeds vaker uitgegaan van prioriteit 1 én 2.

In deze training worden de ijkpunten van prioriteit 2 één voor één doorgenomen, worden voorbeelden bekeken en oplossingen voorgedragen voor veel voorkomende problemen op websites. Op beide dagen wordt met praktijkvoorbeelden gewerkt om de toepassing van de ijkpunten te verduidelijken.

Meer informatie

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.