Terug naar nieuwsoverzicht

Enquête voor eigenaren en ontwikkelaars van websites

In het kader van het Europese project BenToWeb worden momenteel twee online enquêtes uitgevoerd. Een enquête voor eigenaren en een enquête voor de ontwikkelaars van websites over aspecten die te maken hebben met de toegankelijkheid van een website.

Het doel van de enquête voor eigenaren van websites is het verkrijgen van inzicht in aspecten die te maken hebben met het garanderen van de toegang tot websites voor mensen met een handicap. Het identificeren van moeilijkheden waar organisaties tegenaan lopen bij het voldoen aan deze toegankelijkheidsvereisten en het begrijpen van het EU-beleid op dit gebied.

Het doel van de enquête voor website ontwikkelaars is het verkrijgen van inzicht in aspecten die te maken hebben met het ontwerpen van toegankelijke websites en het bepalen van uw behoefte aan extra ondersteuning als website ontwikkelaar.

Als u eigenaar of ontwikkelaar bent van een website wordt uw mening op prijs gesteld. De resultaten zullen direct gebruikt worden binnen het project, maar ook de Europese Commissie is geïnteresseerd in de mening van belanghebbenden in Europa. U wordt dus van harte uitgenodigd om de enquête in te vullen. Het invullen kost slechts tien minuten.

Logo BenToWeb project

De enquêtes kunt u vinden op de website van het project BenToWeb (www.bentoweb.org/surveys). Deze site is Engelstalig, maar u kunt direct door klikken naar de Nederlandse enquêtes:

Namens onze project partners danken wij u alvast hartelijk voor uw medewerking.

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.