Terug naar nieuwsoverzicht

Branche-Innovatie Award 2005 voor Waarmerk drempelvrij.nl

Rosanna Lima tijdens de uitreiking

Tijdens een sfeervolle gala-avond in de Hotels van Oranje in Noordwijk aan Zee werd voor de vierde keer de Branche-Innovatie Award uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan personen, bedrijven of initiatieven, die zich het afgelopen jaar op positieve en innovatieve wijze hebben onderscheiden. De Branche-Innnovatie Award wordt georganiseerd door de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards, een initiatief van de branchevereniging Nederlandse Thuiswinkel Organisatie, kortweg Thuiswinkel.org.

Foto: (c) BBP/ Paul Ridderhof

De voorzitter van de Thuiswinkel.org, Wil Amian, reikte de Branche-Innovatie Award uit aan Jan Troost, voorzitter van de Stichting Waarmerk drempelvrij.nl en ondermeer lid van de Taskforce Handicap en Samenleving. In zijn toespraak onderstreepte de heer Amian het belang van een toegankelijke internetsite voor iedereen. `Deze unieke samenwerking tussen bedrijven, overheid, belangenorganisaties en expertisecentra heeft geleid tot een transparante kwaliteitsregeling die niet alleen toegankelijkheid en innovatie stimuleert, maar ook belangrijke financiële voordelen biedt voor ondernemers.`

De Stichting Waarmerk drempelvrij.nl, opgericht in oktober 2004, heeft als doelstelling de toegankelijkheid van Nederlandse websites te bevorderen voor iedereen, inclusief mensen met een handicap en senioren. Hiervoor is een transparante regeling met logo´s en heldere normen opgezet die door de Stichting beheerd wordt.

Het bestuur van de Stichting Waarmerk drempelvrij.nl is zeer verheugd en vereerd met deze Branche-Innovatie Award 2005, waarmee een toonaangevende branche een belangrijke stimulans geeft aan de internettoegankelijkheid in Nederland. Door de toekenning van de Award verwacht zij dat de bekendheid met het Waarmerk drempelvrij.nl aanzienlijk vergroot wordt en in korte tijd de waarmerklogo´s als het kwaliteitsmerk op iedere site staan.

Meer informatie over de genomineerden, het juryrapport, de winnaars en de Awards is te vinden op de website van de Thuiswinkelorganisatie en over de waarmerkregeling op de website van Waarmerk drempelvrij.nl

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.