Terug naar nieuwsoverzicht

Deelname Accessibility aan ISSS/CEN Workshop.

Op 14 april 2005 organiseert Accessibility, in samenwerking met Internationale partners zoals Association Braillenet, Fundosa Teleservicios, Dublin City University, Universität Linz, Katholieke Universiteit Leuven en Access in Mind Ltd, de ISSS/CEN bijeenkomst . De bijeenkomst heeft als doel mensen en organisaties bijeen te brengen voor de totstandkoming van een Cen Workshop Agreement. Deze is gericht op een Europees waarmerk voor toegankelijke websites
De workshop maakt onderdeel uit van de Europese projecten Support-EAM en Web Accessibility Benchmarking(WAB) waarvan Accessibility voorzitter is.

De workshop is gericht op het verkrijgen Europese goedkeuring van het Business Plan voor het opleveren van het eerste Europese kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites. De introductie van het eerste Europese kwaliteitsmerk voor toegankelijke websites staat gepland voor eind 2005.
De bijeenkomst zal plaatsvinden in het CEN/CENELEC Meeting Centre in Brussel.

Meer informatie

Indien u interesse heeft in het Businessplan Europees Waarmerk (222 KB), stuur een e-mail aan info@accessibility.nl. Verder vindt u op de website van Europees Commite van Standaardisatie(CEN) meer informatie over de workshop.

Op de website van het project Support EAM staat een Internationale enquête naar de behoefte van een kwaliteitsmerk voor Webtoegankelijkheid voor mensen met een functiebeperking en senioren. Ga naar de Internationale enquête van Support EAM.

Wilt u meer informatie over de Europese projecten waaraan Accessibility deelneemt:

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.