Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwe website Advies Overheid.nl

Op 20 oktober presenteerde Advies Overheid.nl haar nieuwe website. De oude website, die deze maand haar derde verjaardag vierde, is volledig vervangen, zowel qua vormgeving als qua inhoud. De nieuwe website beoogt een voorbeeldwebsite te zijn voor een duurzaam toegankelijk web voor iedereen: de website voldoet aan Overheid.nl Webrichtlijnen: de richtlijnen voor de toegankelijkheid en duurzaamheid van overheidswebsites, zoals Advies Overheid.nl deze propageert op http://webrichtlijnen.overheid.nl.

Met deze nieuwe website sluit Advies Overheid.nl in haar webpresentatie aan bij de nieuwe projecten, waaraan sinds dit voorjaar door Advies Overheid.nl uitvoering wordt gegeven.

Tags:
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.