Terug naar nieuwsoverzicht

Workshop publieke aanbesteding in Brussel

Brussel. Op 19, 20 en 21 oktober organiseert de Europese Commissie een internationale "Workshop on Accessibility Requirements for Public Procurement in the ICT domain". Doel is een uitwisseling van best-practice tussen de overheden in Europa en de VS.

Publieke aanbesteding kan een vitale rol spelen bij het verwijderen van drempels voor mensen met een functiebeperking en ouderen in de informatie maatschappij. Voornaamste onderwerpen zijn harmonisatie van toegankelijkheidseisen bij publieke aanbesteding van ICT producten en diensten en de eisen die dit aan de politiek stelt. Als leider van een Europees cluster dat gaat werken aan harmonisatie zal Eric Velleman een presentatie houden over harmonisatie en toetsing.

De workshop wordt georganiseerd door de Europese Commissie in samenwerking met de US Access Board, de European ICT Standards Board (ICTSB), European Disability Forum (EDF) en eInclusion@EU project.

Meer informatie en opgave

Workshop on Accessibility Requirements for Public Procurement in the ICT domain

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen (120).

Geen data gevonden om gerelateerde documenten mee te vergelijken.
Categorie:
Nieuws
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn

RSS feed

Wij bieden ook een RSS feed aan. Die kun je bekijken met een gratis RSS reader.