Terug naar Tools

Ondertiteling in gebarentaal

Via een speciale versie van de JW-player kan je ondertiteling in gebarentaal toevoegen aan een video. Op deze pagina kan je de benodigde software downloaden.

Downloaden

Download de gebarentaalplayer. In het bestand vindt je de software, een voorbeeldvideo en een voorbeeldimplementatie.

Het bestand "swfobject.js" moet opgenomen worden in de <head> van de pagina. Daarna kan je via onderstaande code twee video's laden. De bronvideo (video.flv) en een gebarentaal-ondertiteling-video (overlay2.flv).

<script type="text/javascript">
var s1 = new SWFObject("flvplayer_sign.swf","single","640","500","7");
s1.addParam("allowfullscreen","true");
s1.addVariable("file","video.flv");
s1.addVariable("signoverlay","overlay2.flv");
s1.addVariable("width","640");
s1.addVariable("height","500");
s1.write("flvPlayerEmbedder");
</script>

Voorbeeldvideo met gebarentaalondertiteling

Download deze video