Richtlijn (j)

Richtlijn (j) voor de toegankelijkheid van software.

Software richtlijn (j)

Als een product de gebruiker toestaat om kleur en contrast instellingen te wijzigen dan zal een reeks kleurselecties worden aangeboden waarmee een reeks van contrast niveaus kan worden geproduceerd.

Aanvullende specifieke ijkpunten voor deze richtlijn

J.1 Kleurinstellingen wijzigenJaNeeNvt
Als een product de gebruiker toestaat om kleur en contrast instellingen te wijzigen dan zal een reeks kleurselecties worden aangeboden waarmee een reeks van contrast niveaus kan worden geproduceerd.