Implementatie

De (ver)bouw van een website wil je zo soepel en efficient mogelijk laten verlopen. Dan kan het veel tijd besparen als je een deel van het werk extern laat doen - zeker als je zo'n webproject naast de dagelijkse bezigheden moet doen. Accessibility neemt je werk uit handen als het gaat om specialistische klussen als video’s of pdf’s toegankelijk maken. Of als het gaat om online formulieren toegankelijk inrichten. En daarbij brengen we de meest actuele kennis en veel ervaring mee. 

Toegankelijkheidsrichtlijnen

PDF en YouTube logoAls je organisatie veel gebruik maakt van online formulieren, pdf’s en video’s, doe je er goed aan de WCAG richtlijnen ter hand te nemen als leidraad voor toegankelijkheid en kwaliteit. Is jouw organisatie (semi-)overheid? Dan moet jullie website zelfs verplicht per 1 januari 2015 aan de toegankelijkheidsrichtlijnen voldoen. Bovendien moeten uiterlijk 2017 alle overheidsdiensten voor iedereen online te regelen zijn. Juist overheidssites hebben veel te maken met online formulieren, pdf’s en instructievideo’s. En juist daarin kan de dienstverlening van Accessibility het verschil maken.

Meer informatie

Neem contact met ons op om te kijken hoe we je werk uit handen kunnen nemen en jouw webproject optimaal kunnen ondersteunen.

Uw gegevens
Aanhef
Anti-spamvraag
(antwoord niet in letters)

U ontvangt per e-mail een kopie van uw offerteaanvraag. Alle informatie die u ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Persoons- of adresgegevens gebruiken wij uitsluitend voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt.

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn