Algemene voorwaarden Accessibility Academy

Algemene voorwaarden Accessibility Academy

Stichting Accessibility heeft de inhoud van deze website Accessibility Academy (https://academy.accessibility.nl) met groots mogelijke zorg samengesteld. Alle getoonde informatie (waaronder ook de inhoud van de e-learning modules) is door Accessibility ontwikkeld.

Voorwaarden

Accessibility Academy kan niet garanderen dat de inhoud volledig juist of volledig is. Het biedt gebruikers een start en informatie. Een gebruiker moet altijd meer onderzoek doen of advies inwinnen, voor een volledig beeld. De gebruiker begrijpt dat de e-learning modules slechts een beknopte vorm van informatie is. Accessibility Academy kan geen garantie bieden dat de gebruiker na het volgen van een of meerdere e-learning modules in staat is om het geleerde in de praktijk te brengen en kan geen garanties bieden omtrent de toekomstig te behalen resultaten. Accessibility Academy kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden.

Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke toestemming worden overgenomen, bewaard of hergebruikt.

Auteursrechten en handelsrechten

Alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die deze website bevat (inclusief, maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van Accessibility Academy of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar.

Overige voorwaarden

Aanvullend op deze voorwaarden zijn de Algemene Voorwaarden van Stichting Accessibility van toepassing welke zijn terug te lezen op: https://www.accessibility.nl/contact/algemene-voorwaarden

Tags:
Categorie:
Contact
  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn