Procesbegeleiding

Bij een webproject komen verschillende disciplines en belangen samen. Bovendien vereisen sommige processen specialistische kennis. Accessibility heeft ervaring en kennis op al deze terreinen en kan je in alle fasen een handje helpen.

Wij ondersteunen bij het overtuigen van het management, adviseren bij de aanbesteding, keuze voor leveranciers en bij de toepassing van technieken en oplossingen. Ook verzorgen we op alle niveaus opleidingen voor redactie en ICT-afdeling. En uiteraard ondersteunen we bouwers bij het realiseren van toegankelijke oplossingen voor hun klanten.

Accessibility is je onafhankelijke sparringpartner die de kwaliteit en toegankelijkheid bewaakt op weg naar je nieuwe website.

Scrum / agile

Scrum is een veelgebruikte methode bij webprojecten. Bij Accessibility hebben we ruime ervaring met deze ontwikkelmethode. Maak één van onze toegankelijkheidsexperts onderdeel van je team om de toegankelijkheid tijdens een sprint te bewaken. 

'pas toe of leg uit'-verklaring of drempelvrij-certificering

Als overheid ben je vanaf 1 januari 2015 verplicht aan de Webrichtlijnen 2 te voldoen. Dit maak je aantoonbaar via een drempelvrij-certificaat of een 'pas toe of leg uit'-verklaring. Wij kunnen je ondersteunen in het proces daar naartoe. Met een quick scan brengen we de huidige situatie van de website in beeld en rapporteren we welke onderdelen verbetering behoeven en welke oplossingen ervoor zijn. Vervolgens stellen we samen een plan op voor de benodigde acties. Zo maak je optimaal gebruik van onze specialistische kennis en jarenlange ervaring.

  • Delen op Facebook
  • Delen op Twitter
  • Delen op LinkedIn